<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=112486" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: ИзСпортен Св...

Топ шофьорски изцепки (видео)

20 Декември 2021
0 1376

Топ шофьорски изцепки събрахме в тази компилация от шофьори. Някои от тях са опасни, защото са пили, други – защото са житейски неосъществени комплексари. Много от видеата си споделят сами в социалните мрежи – явно горди с постъпките си.

На видеото ще се посмеете, но не забравяйте, че тези хора наистина са там, на пътя, а не само на екрана. Помнете, че свестните хора внимават за себе си, но внимават и за другите; спазват правилата и са винаги готови за онези, които не ги спазват (или не ги знаят). Такова е бремето на обществения договор. Ние Ви призоваваме, скъпи приятели, винаги карайте отговорно! Бъдете особено съсредоточени по празниците и в зимни условия, консумирайте алкохол с мярка и никога преди да се качите зад волана!

Топ шофьорски изцепки

Тъпо е и не си струва! Рискът да останеш инвалид или… по-лошото… не си струва, за да стигнеш 15-20 минути по-рано! Вие и всички, които обичате, бъдете здрави! Весели празници!

„Не му давай път!“ или как се раждат нетолерантните шофьори (видео)

Топ шофьорски изцепки

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции