<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=128084" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Вижте с колко...

Вандал заби кирка в колата на украинско семейство, настанено в Бургас (снимка)

05 Май 2022
0 6424

Вандал заби кирка в колата на украинско семейство, настанено в Бургас.

Неприятният инцидент е станал в зона “В” на бургаския комплекс “Меден рудник”. Колата е собственост на жена от Одеса, която е в Бургас заедно с детето си от средата на март. Те са настанени в общински блок, съобщи Радио “Бургас”.

Една от версиите за вандалската проява е спор заради паркомясто, каза директорът на бургаската полиция старши комисар Калоян Калоянов. Той уточни, че колата не се ползва от два месеца, а семейството се движи с друг личен автомобил в града. Своите коли пред кризисния център, чиито паркинг е отзад, са паркирали и други настанени там украинци, казаха днес от центъра. Днес повечето са преместени на паркинга.

Стотици украински бежанци в Слънчев бряг призоваха за спиране унищожаването на страната им (видео)

Приятели на собственичката на колата разказаха, че досега тя не е усещала негативно отношение към себе си и не е имала проблеми с новите си съседи. “Те са много благодарни за всичко и наистина не разбират защо им се случва това”, коментираха близките.

Вандал заби кирка в колата на украинско семейство, настанено в Бургас (снимка)

„Информирахме украинското консулство, да ни бъде разяснено към кого да се обърнем при такива ситуации. Обърнахме се и към нашия адвокат и той ни посъветва да не правим никакви коментари“, каза бащата на младата жена – Петро.  

Бургаската полиция издирва извършителя.

Вандал заби кирка в колата на украинско семейство, настанено в Бургас (снимка)

Вандал заби кирка в колата на украинско семейство, настанено в Бургас

Източник: Радио “Бургас”

Снимка: Gramofona.com

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции