<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=149639" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Хартиената б...

Възраждане и БСП отново срещу помощ за жертвата (видео)

03 Ноември 2022
0 436

След 8 месеца снишаване и тотален резил пред свободния свят, България най-накрая – посредством треперещите от страх ръчички на депутатите от 48-то НС – взе правилното решение да изпрати военна помощ на Украйна. Демократична държава, станала жертва на зловещо посегателство от побъркания диктатор Путин и кървавия му режим.

 „Възраждане“ и БСП естествено бяха против. „Възраждане“ организираха вял протест, към който като цяло имаше мижав интерес (ех, а навремето какви протести имаше). „Столетницата“ се ограничи с вдигане на бели листа с надпис „Мир“ в пленарна зала.

Разбира се всички искаме мир, но когато ни нападнат трябва да се защитаваме, нали така. Това е един от първите уроци, които децата научават още в детската градина.

„Възраждане“ и БСП явно имат различно разбиране за думата „мир“. Може би я четат по руски, в руския може да означава и „свят“, а пък някои възприемат „свят“ като „руски свят“.

Сетете се сами, скъпи приятели, кои са!

Възраждане и БСП отново срещу помощ за жертвата (видео)

Парламентът реши: Изпращаме оръжие на Украйна (видео)

Възраждане и БСП отново срещу помощ за жертвата (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции