<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=136313" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: „Защитен сви...

Вижте шофирането на убиеца на двете момичета в деня на инцидента (видео)

06 Юли 2022
1 40531

Обществото е разгневено от поредния случай на отнети човешки животи заради водач с множество провинения, отнета книжа и употреба на опиати.

Нови подробности за Георги Семерджиев, причинил тежката катастрофа в София

Вижте шофирането на убиеца на двете момичета в деня на инцидента (видео)

Потребителите на социалните мрежи са гневни. Коментират липсата на безнаказаност у нас и публикуват различни видеа на нарушители. Интерес предизвиква едно от тях, публикувано във Facebook. Видеото показва кадри как шофьорът на джипа убиец Георги Семерджиев се е движел в района на кино „Одеон“. В пост под видеото потребителят пише:

„Това е същият боклук, през същия ден, също толкова дрогиран. Най-вероятно след завоя го е спрял тлъст катаджия, който му е взел 50 лева и го е пуснал с думите “и да караш внимателно”. Пуснал го е да убива нечии деца“.

Кръвните тестове ще докажат или отхвърлят съмнението, че шофьорът Георги Семерджиев е употребил наркотични вещества отново след жестокия пътен инцидент в София снощи, при който загинаха две млади жени.

Вижте шофирането на убиеца на двете момичета в деня на инцидента (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Тони

    15 Декември 2022

    С тия татуировки по лицето е като член на абуригенско племе !!!🤣🤣🤣🤣

Реакции