<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=136296" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: МВР пусна кад...

Нови подробности за Георги Семерджиев, причинил тежката катастрофа в София

06 Юли 2022
0 9117

Нови подробности за Георги Семерджиев, причинил тежката катастрофа в София.

Шофьорът Георги Семерджиев вероятно е употребил наркотични вещества отново след жестокия пътен инцидент в София снощи, при който загинаха две млади жени. Кръвните тестове ще докажат или отхвърлят това съмнение, предаде bTV.

МВР пусна кадри от ареста на Георги Семерджиев в дома, в който се укри след катастрофата (видео)

Нови подробности за Георги Семерджиев, причинил тежката катастрофа в София
Снимка: БулФото

Само 3 дни преди катастрофата бившият футболист заредил гориво на 20-ти км АМ „Тракия“ и избягал без да плати.

През 2013 г. и 2014 г. са образувани досъдебни производства срещу него за шофиране без книжка, но прокуратурата ги е прекратила.

Семерджиев има повече от 50 нарушения на пътя. Бившият футболист е с богато криминално минало, излежал е присъда, задържан е за разпространение на наркотици. Днес е трябвало да се яви на поредно заседание в съда, защото е подсъдим за нанесена телесна повреда.

Малко след 13 ч. днес Семерджиев беше задържан в квартал “Лозенец”, в района на хотел “Маринела”, близо до мястото на катастрофата.

Георги Семерджиев е бил неадекватен при задържането (видео)

Нови подробности за Георги Семерджиев, причинил тежката катастрофа в София
При задържането в него са намерени отличителни полицейски знаци – два броя сини лампи и стоп палка.

Малко след 23 ч. снощи автомобилът, управляван от бившия футболист Георги Семерджиев, минава на червен светофар, блъска такси и се удря в асансьора на метростанцията на бул. “Черни връх”.

От самия удар автомобилът се разцепва на две – едната половина минава през оградата и на пешеходната зона помита чакащите момичета на тротоара, обясниха от полицията.

Медията разполага със запис от охранителни камери, на който се вижда момента на удара от тежкия инцидент в София, при който загинаха две жени на 22 и 26 години.

По думите на Бойко Рашко вече е установена и спътничката на Георги Семерджиев. Двамата снощи са напуснали мястото на катастрофата и са се укрили.

Източник: bTV

Нови подробности за Георги Семерджиев, причинил тежката катастрофа в София

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • КакаКераКартечарката

    07 Юли 2022

    Да го предадат на татковците на тези момичета.

Реакции