<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=114709" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Симпатизант ...

Започна протестът на “Възраждане” срещу зеления сертификат и “принудителната ваксинация” (видео)

12 Януари 2022
0 1746

Започна националният протест, организиран от партия „Възраждане“, срещу зелените сертификати и принудителната според тях ваксинация, предава bTV. Недоволните граждани се събират на площад “Народно събрание”, като организирано автобуси пристигат от цялата страна.

Всички те са без маски, защото не подкрепят и противоепидемичните мерки.

Тази сутрин се стигна до напрежение между симпатизантите на партия „Възраждане“ във Варна и полицията. Те разпространиха клипове в социалните мрежи. По думите им, четирима от шофьорите били тествани за наркотици и дали положителни проби.

Започна протестът на "Възраждане" срещу зеления сертификат и "принудителната ваксинация"
Булфото

Гражданите поискали отново да бъдат направени тестове, които впоследствие се оказали отрицателни. Протестиращите смятат, че това е полицейска провокация.

От полицията потвърдиха, че е имало тестване на шофьорите от служители на КАТ. Трима са дали положителни проби за опиати, а не за наркотици.

След два часа забавяне, автобусите са потеглили към София. Във Велико Търново по списък и подсигурени с лозунги, знамена и тъпан, протестиращи заеха местата си в осигурените от партията два автобуса.

Започна протеста на “Възраждане” срещу зеления сертификат

Източик: bTV

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции