Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
БОБИ ВАКЛИНОВ ВРЪЧИ ЗЛАТЕН СКУНКС НА ВЪТРЕШНИЯ МИНИСТЪР ВАЛЕНТИН РАДЕВ
БОБИ ВАКЛИНОВ ВРЪЧИ ЗЛАТЕН СКУНКС НА ВЪТРЕШНИЯ МИНИСТЪР ВАЛЕНТИН РАДЕВ
Скункс Вземи EMBED
Loading the video...
06-11-18
добавено
52689
прегледа

Скъпи приятели, всички знаете за двамата престъпници Владимир Пелов и Радослав Колев, които избягаха от Централния софийски затвор . Въпреки многото сигнали полицията не успя да ги хване и единият от тях Владимир Пелов беше застрелян в родния си Ботевград.

 

Ето защо Боби Ваклинов връчи нашия Златен скункс на министър Валентин Радев, а поводът е неадекватното поведение на МВР по случая.

 

Репортерът ни беше поканен в кабинета на министъра на вътрешните работи, за да му връчи статуетката, а вътре го очакваше цялото професионално ръководство на силовото министерство.

 

Според министър Радев България е едно от най-спокойните места и сравнението с от преди 15 години е в тяхна полза. Направено е всичко възможно и полицията е била на крачка от залавянето им.

 

"Работим по правилата и рано или късно тези хора ще си получат заслуженото", това каза г-н Радев по другите издирвани престъпници.

 

Надяваме се, че нашият Златен скункс ще накара МВР да работи по-отговорно.