<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=132043" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Зеленски: Укр...

Хазарта отговори за жеста: Извинявам се, но това е най-малкото, което трябва да ви бъде показано (видео)

02 Юни 2022
0 2720

„Извинявам се на хората, които са се почувствали по някакъв начин оскърбени. А що се отнася до хората, към които съм показал този жест, мисля, че това е най-малкото, което трябва да ви бъде показано“. Това заяви от парламентарната трибуна депутатът от “Продължаваме промяната” Христо Петров – Ицо Хазарта, цитиран от bTV. Коментарът му дойде след неприличния жест, който отправи към депутати в пленарната зала.

Наказаха Ицо Хазарта заради неприличен жест към депутати (видео)

Веднага след неговото изказване Десислава Атанасова от ГЕРБ отново взе думата. И заяви, че неправилно е наложено наказание „забележка“ на Христо Петров.

Хазарта отговори за жеста: Извинявам се, но това е най-малкото, което трябва да ви бъде показано (видео)

„Ако г-н Петров не осъзнава, че този жест не е насочен просто към група народни представители, а е насочен към над 600 000 български граждани – от човек, който е зам.-председател на Комисията по образование и член на Комисията по култура – е изключително жалко“, посочи тя.

Припомняме, че заместник-председателя на парламента Мирослав Иванов наложи на Христо Петков наказание „забележка”, а не „порицание”, както поиска Атанасова.

Източник: bTV

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • ,,,,

    02 Юни 2022

    Мършляк

Реакции