<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=133140" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Путин се срав...

Алтернативният McDonald’s отваря врати в Москва

10 Юни 2022
0 1161

Бившите ресторанти на McDonald’s в Русия ще бъдат отворени отново в неделя (12.06), но под друга марка и с нов собственик.

Рестартът ще започне в Деня на Русия, патриотичен празник, посветен на независимостта на страната, на същото място на площад Пушкин в Москва. Именно там McDonald’s отвори за първи път в страната през януари 1990 година.

Кой ще купи McDonald’s в Русия?

Миналия месец от компанията обявиха, че продват ресторантите си в цялата страна на един от местните си партньори – Александър Говор. Причината бе инвазията в Украйна.

Алтернативният McDonald&#8217;s отваря врати в Москва
iStock

Емблематичните “Златни арки” на McDonald’s бяха свалени от обектите в Москва и Санкт Петербург, където ще направят място за ново лого с две пържени картофки и баничка за хамбургер на зелен фон. Отварянето на новите обекти първо ще се случи на 15 места в Москва и околностите. Името на новата верига остава строго пазена тайна.

McDonald’s е най-голямата верига за бургери в света, която беше собственик на 84% от своите близо 850 ресторанта в Русия.

“Новият McDonald’s” отваря врати в Москва

Източник: Mediapool

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции