<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=115766" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Шеф Андре Ток...

Андре Токев за присъдата: Поемам си отговорността, няма по-добър учител от живота

20 Януари 2022
0 5084

“Когато човек напълно е осъзнал своята вина за деянието, което е извършил дори и без умисъл, поради моментно състояние на преумора и липса на личен контрол, той трябва да понесе и съответното наказание.

Благодаря на всички, които ме подкрепят в този труден период. Няма как да върна времето назад, но искам да дам пример и хората да разберат, че съм готов да поема отговорността за случилото се. Вярвам, че няма по-добър учител от живота, който ни поставя ежедневно в различни ситуации, за да се поправим”.

Това заяви пред bTV шеф Андре Токев по повод новината, че влиза в затвора за шофиране в нетрезво състояние.

Шеф Андре Токев влиза в затвора

Пуснаха Андре Токев от ареста, вижте първите му думи след скандалното шофиране

През ноември той беше хванат да шофира пиян буквално по джанти. Токев е сключил споразумение с прокуратурата, което е одобрено от Софийския районен съд.

Признал е вината си и е получил ефективно наказание от 7 месеца затвор. Той има и 3 месеца друго условно наказание, отново за шофиране след употреба на алкохол. От 10-те месеца кумулативна присъда ще отпаднат малко над два, през които е бил под домашен арест. Известният готвач остава без книжка за година и половина.

Андре Токев за присъдата от 7 месеца затвор: Поемам си отговорността, няма по-добър учител от живота

Източник: bTV

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции