<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=111387" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Съветник на Д...

Борис Джонсън стана баща за седми път

09 Декември 2021
0 684

Британският премиер Борис Джонсън стана баща за седми път, съобщи The Independent.

Настоящата му съпруга Кари роди второто им дете – момиченце. Щастливото събитие се случва в рамките на една изключително натоварена в политически план седмица за министър-председателя.

Британският премиер Борис Джонсън очаква седмо дете

Кари Джонсън бе оповестила в Инстаграм през юли новината, че е бременна. Сега говорител на двойката направи изявление, че премиерът и мисис Джонсън имат удоволствието да съобщят, че по-рано днес в лондонска болница се е родило момиченце, което е в добро здраве.

Борис Джонсън стана баща за седми път

Бащата и майката също се чувстват добре и искат да благодарят на екипа от акушери от националното здравеопазване за всичката грижа и подкрепа, продължава изявлението.

Малкото момиченце е седмо дете на премиера. Той има четири деца от бившата си съпруга Марина Уилър, дете, родено през 2009 година след връзка с консултантката по въпроси на изкуството Хелен Макинтайър, и две деца от сегашната му съпруга Кари.

Борис Джонсън стана баща за седми път

Борис и Кари се венчаха на скромна церемония в Уестминстърската катедрала през май.

Първото им дете Уилфред Лоури Николас Джонсън се роди в края на април 2020 година, седмици след като премиерът бе изписан от болница, където бе в интензивно отделение с Covid-19.

Съветник на Джонсън подаде оставка след скандално видео

Борис Джонсън преживя изключително натоварени и емоционални последни 24 часа, в рамките на които бе разпънат на кръст заради коледно парти миналата година на Даунинг стрийт с поискана оставка и обяви нов План Б за ограничаване на разпространението на Омикрон.

Борис Джонсън стана баща за седми път

Източник: The Independent, БНР

Видео: BBC News

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции