<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=145027" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Американския...

Борислав Михайлов: Надявам се до 1-2 години да докарам европейски финал в България

20 Септември 2022
0 1390

Борислав Михайлов: Надявам се до 1-2 години да докарам финал на Суперкупа в България.

Това каза при една от редките си медийни изяви извън базата в Бояна президентът на Българския футболен съюз, цитиран от Дневник.

Стартира петиция за незабавна оставка на Борислав Михайлов и ръководството на БФС

Той откликна на въпросите на журналисти по време на откриването на тренировъчна база в Елин Пелин. Запитан дали българският футбол не се нуждае от по-сериозно тренировъчно съоръжение, Михайлов изтъкна:

“Няма футболен съюз в света, който да е направил стадион, това е работа на държавата. Но се надявам скоро да имаме хубав голям стадион. В Пловдив два са напът, върви добре работата с двата стадиона на “Ботев” и “Локомотив”, във Варна също на “Черно море” стадиона…”, коментира още президенът на БФС”.

Борислав Михайлов: Надявам се до 1-2 години да докарам европейски финал в България
Архив БулФото

Според Михайлов е възможно България да приеме европейски финал. За последно подобно нещо обеща Бойко Борисов през април 2021 г. при отпускане на средства за ремонт на стадионите на “Ботев” и “Локомотив” в Пловдив.

Мъже влязоха с камион на стадион в Пловдив, за да го оберат (видео)

“Надявам се от някои от тези терени да излезе новото силно поколение на България. Това зависи от самите дечица най-вече. Ние продължаваме да помагаме, в рамките на няколко месеца ще открием още игрища, на някои места са цели терени”, коментира Михайлов и поде темата за големите стадиони.

Борислав Михайлов: Надявам се до 1-2 години да докарам финал на Суперкупа в България

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции