<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=150613" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Дипломат: Не ...

Бойко Борисов се кара на журналист: Не те ли е срам!? (видео)

11 Ноември 2022
0 3406

Бойко Борисов избухна към репортера на NOVA Благой Бекриев по време на второто си посещение в Пловдив за тази седмица с думите “Не те ли е срам!?”.

Журналистът му зададе въпрос дали е готов отново да бъде премиер.

Във видеото, излъчено на живо на официалната страница на Борисов във Facebook, се вижда как бившият министър-председател говори за SMS-а, който Кирил Петков предполагаемо е изпратил до колегите си в нощта на неговия арест. Слави Трифонов отправи обвинения към Петков, твърдейки, че SMS-ът е гласял “Аз арестувах Бойко Борисов”.

Споменавайки това, Бойко Борисов видимо се ядосва и започва да повишава тон. Първо той се обръща колективно към всички наобиколили го журналисти с думите “Не ви ли е срам, бе? Aма не ви ли е срам бе! Той се хвали, че ме е арестувал! Пред децата и пред семейството ми, с бременно… дете!”

Борисов дава акъл на журналист (видео)

После той отправи персонално въпроса към репортера на NOVA Благой Бекриев “Не те ли е срам! Тебе, като журналист!”

Малко по-късно лидерът на ГЕРБ си възвърна душевния еквилибриум и започна да се извинява. “Извинявай! Много ми е вътрешно!”

Бойко Борисов се кара на журналист: Не те ли е срам!? (видео)
Facebook/стоп кадър

Бойко Борисов: Няма да съм номинацията за премиер (видео)

Второто посещение на Бойко Борисов в Пловдив в рамките на една седмица

Бойко Борисов посети Пловдив за втори път тази седмица. След като в неделя лидерът на ГЕРБ инспектира строителството на Колежа, днес в 11 ч. той направи оглед на модернизацията на пречиствателната станция под тепетата.

Припомняме, че по време на предишната визита на Борисов в Пловдив той обяви, че ГЕРБ ще издигне нов кандидат за кмет на местните избори догодина – Костадин Димитров, кмет на район “Тракия”.

Борисов си избра нов фаворит в Пловдив – Костадин Димитров

“Очаква ни зимата на Асен Василев.”

Той не пропусна да отбележи, че ни очаква “Асенвасилевата зима” с бюджета в настоящия му вариант. На въпрос дали ще подкрепи удължаването на Бюджет 2022, той цитира думи на икономиста от КТ “Подкрепа” Ваня Григорова в студиото на “Здравей, България” по NOVA.

“Този бюджет имаше 200 гласа от ГЕРБ. Ние не само го подкрепихме. Основната подкрепа за бизнеса беше изцяло от нашите депутати”, каза Борисов и попита: “С какво се промени този бюджет за месец и половина, че ме питате дали ще го подкрепя?”. 

Асен Василев: Силно притеснително е решението на служебния кабинет за бюджета

Борисов попита доколко Василев е пригоден за финансов министър, щом “бюджетът му не може да се задържи и месец”. 

Бившият премиер отново предложи подкрепа за удължаване на Бюджет 2022, но при едно условие. Това ще е писмено споразумение между партиите, че ще се правят промени по предварително уговорени пера.

“Ние можем да подкрепим всичко в името на хората. Ако се съгласят на предложението, ще ги подкрепим. Тръгнат ли да правят глупости – ще бъдат свалени, защото ние няма да се цапаме повече с тях”, категоричен бе Борисов. 

Той каза още, че е оптимистично настроен за съставянето на правителство.

“Като не се харесваме, слагаме един списък с това, което е важно, подкрепяме го и това е”, заключи лидерът на ГЕРБ. 

Бойко Борисов към Благой Бекриев от НОВА: Не те ли е срам, бе!? (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Той

    11 Ноември 2022

    Каза Боко Тиквата

Покажи всички Скрий

Реакции