<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=108513" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Бойко Рашков:...

ЦИК с ексклузивен коментар за агитацията на турски, която разкрихме (РЕПОРТАЖ)

18 Ноември 2021
0 4915

ЦИК с ексклузивен коментар за агитацията на турски, която разкрихме пред репортера ни Виктория Симеонова и оператора Йохан Вирт, които се срещнаха със зам.-председателя на Комисията доц.д-р Цветозар Томов в изборната вечер.

Показахме ви, че ДПС за пореден път наруши Изборния кодекс, като агитира на турски език – както в България, така и в Турция. При това с ясното съзнание на лидера и кандидат-президент Мустафа Карадайъ.

Хванахме ДПС отново да агитират на турски (видео)

Получихме сигнали и за СМС кампания на турски език с линк към сайта на ДПС. Такива съобщения са били изпратени на хиляди български граждани в Турция.

ДПС злоупотребява с лични данни и изпраща агитационни СМС-и на турски (РЕПОРТАЖ)

Репортерът ни Виктория Симеонова и операторът Йохан Вирт отидоха на брифинга на ЦИК в изборния ден. Там те подадоха официално сигнала ни за тези нарушения. Зам.-председателят на комисията доц.д-р Цветозар Томов обеща сериозни мерки срещу нарушителите.

ЦИК с ексклузивен коментар за агитацията на турски, която разкрихме
Кирил Петков получи глоба от ЦИК

Aгитацията на турски не беше забелязана от националните медии и от ЦИК. Но изказването на Кирил Петков след като подаде гласа си определено предизвика остра реакция. Вероятният бъдещ премиер очаквано ще бъде глобен за това, че в изборния ден сподели номера и името на партията и на президента, за които е гласувал.

По-късно той се извини за грешката и обеща да поема отговорност, когато допуска грешки. Надяваме се да понесе отговорност за случилото се и повече да се старае да не нарушава законите!

ЦИК с ексклузивен коментар за агитацията на турски, която разкрихме

Най-интересното от уеба гледайте в новия епизод на “Господари на Уеба”:

Луна бие Волен, а ДПС агитира незаконно в новия епизод на “Господари на Уеба” (ЦЯЛ ЕПИЗОД)

А дотогава ние очакваме сигналите ви за всякакви злоупотреби, измами и корупция на gospodari.com и на телефон *3333.

ЦИК с ексклузивен коментар за агитацията на турски, която разкрихме Най-интересното от уеба гледайте в новия епизод на “Господари на Уеба”:

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции