<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=143194" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: МВР откри тел...

Демерджиев: Има данни, че полицейски автомобил е ескортирал автомобил с мигранти (видео)

03 Септември 2022
0 180

Служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев заяви пред NOVA, че има съмнения за пропуски на служители на ведомството, които подкрепят каналджиите по границата. „Видях много хора които съвестно изпълняват дълга си и това ни мотивира да обърнем внимание на тези, които саботират. Имаме сигнали по тях. Работим по няколко случая със сериозни съмнения за подпомагане. За между двама и четирима служители става въпрос. Има други в системата, за които има данни, но няма достатъчно доказателства. За повече от четирима има доказателства и по тях се работи. На изпълнителско ниво са повечето”, разкри той.

Демерджиев: Възможно е полицаи да са участвали в трафик на мигранти (видео)

„Различни са действията. Нямаме доказателства да са взимали пари, но са пропускани транспортни средства с мигранти. Има данни, че полицейски автомобил ескортира автомобил с мигранти”, допълни още Демерджиев.

Демерджиев: Има данни, че полицейски автомобил е ескортирал автомобил с мигранти (видео)
Булфото

Демерджиев коментира и обстановката в страната след обилните дъждове, които предизвикаха наводнения на места в петък. „Хубавото, което видях, е изключително бърза реакция и взаимопомощ между различните звена на МВР, Министерството на отбраната, както и една аварийно-спасителна група към Столичната община, членовете на която изключително адекватно помагаха на място”, каза служебният министър.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции