<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=137000" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Профил на Цон...

Елена Гунчева обмисляла собствен политически проект (видео)

12 Юли 2022
0 246

Елена Гунчева имала намерение да създаде собствен политически проект. Припомняме, че тя напусна партия “Възраждане” и сега е независим депутат.

“Мислила съм (за собствен политически проект), но все още е рано да се каже. За това трябват доста усилия, доста пари. Както виждаме – без силна подкрепа повечето партии си остават “един файтон хора”, каза Гунчева пред ON AIR.

На въпрос дали е получавала предложения да се включи в друга политическа партия, тя отговори утвърдително. Тя обаче отказа да обяви от кои формации са дошли те: “Предложения съм получавала и продължавам да получавам, но в крайна сметка аз ще реша”.

Елена Гунчева от “Възраждане” се отказа да напуска парламента, става независим депутат

И уточни, че не е била търсена от “Български възход” на Стефан Янев или от бъдещия проект на спортния министър в оставка Радостин Василев, който напусна ИТН.
Елена Гунчева обмисляла собствен политически проект (видео)
Булфото

Депутатката тепърва ще обмисля дали да участва в задаващите се предсрочни избори.

По повод решението си да напусне партията на Костадин Костадинов, Елена Гунчева каза: “Основните (причини за решението) бяха, че кадровата политиката на партията е много погрешна. Не се търсят хора, които да могат да участват в държавното управление, които да са лоялни и верни на лидера. В партията всичко се върти само около председателя ѝ. Макар и сега да дава резултат, ако партията успее да превземе властта, това ще предизвика много проблеми за цялата държава”.

Елена Гунчева обмисляла собствен политически проект (видео)

Източник: ON AIR

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции