<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=134715" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Слави Трифон...

Христо Иванов: Слави Трифонов похарчи една година историческо време на България (видео)

23 Юни 2022
14 999

„Слави Трифонов похарчи една година историческо време на България. „Има такъв народ“ се превърна в деструктивна сила в българския политически живот“. Това заяви пред bTV лидерът на „Демократична България“ Христо Иванов.

И допълни: „Ние превръщаме изборите в ден на откритите врати за българската политика и влизат все повече случайни хора“.

Световните агенции коментират вота на недоверие

Иванов прогнозира, че ще има едни избори на есен, които ще доведат до още по-трудно и невъзможно съставяне на кабинет. По думите му, пролетта на 2023 г. пак ще гласуваме.

Христо Иванов: Слави Трифонов похарчи една година историческо време на България (видео)
Булфото

„Този вот на недоверие наистина остава много малко алтернативи. Вместо да инвестираме усилие в трудно изграждане на диалог, тези партии трябва да се променят дълбоко, за да станат възможен партньор“, каза още той.

„Страната се тласка към още по-сериозна криза. Това го направиха от новата коалиция „Ориент експрес“, която свали кабинета без да има план. До такава степен не знаят какво следва, че отказват да застанат едни до други“, каза лидерът на „Демократична България“.

Христо Иванов: Слави Трифонов похарчи една година историческо време на България

Източник: bTV

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции