<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=129946" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Жена е в шок с...

Жена осинови пате, отхвърлено от майка си (видео)

18 Май 2022
0 469

Жена осинови пате, отхвърлено от майка си.

Ерин Амадон, добра жена, която обича животните, осинови прекрасно пате. Патето е било отхвърлено от майка си при излюпването. Птицата била открита случайно, след като майката вече била напуснала гнездото.

Папагал имитира подсмърчането на своя собственик (видео)

Жена осинови пате, отхвърлено от майка си (видео)

“Този мъник с часове чакаше мама да се върне в гнездото. При залез слънце бебето все още беше там, а мама явно не се интересуваше. Знаех, че няма да оцелее през нощта и съзнанието ми просто не ми позволи да го игнорирам.”

Това казва Ерин. Тя кръщава патето Беа. Двете са заедно постоянно. Дамата открила, че Беа има проблеми с ходенето поради проблем с крачетата. Така Беа се сдобива с домашно приготвена шина, която позволява на патето да ходи без проблеми.

Беа тича всеки път, когато новата й майка я вика да общува с другите животни вкъщи – кучета, котки и други по-възрастни патици.

“Всеки ден работя, за да я накарам да прекара време с други две патици. Имената им са Бланш и Дороти. Те живеят в задния ми двор. Когато ги види, тя тича да ги поздрави, така че се надявам, че колкото повече се аклиматизира около тях, толкова по-лесно да стане преместването на Беа отвън.”

Дотогава обаче Ерин е щастлива да държи Беа близо до себе си.

Жена осинови пате, отхвърлено от майка си (видео)

Източник: LSquid

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции