<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=136887" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Пуснаха пред...

Камерън Диас била използвана като муле за пренасяне на наркотици през 90-те

11 Юли 2022
0 373

Камерън Диас била “използвана като муле за пренасяне на наркотици” през 90-те години, само няколко седмици преди актьорската ѝ кариера да изгрее с главна женска роля във филма “Маската”, предава Dir.bg.

По това време Диас се е опитвала да пробие като модел в Париж. А след това е започнала работа като “муле, което пренася наркотици до Мароко”.

В подкаста Second Life тя обяснява, че е събрала достатъчно пари, за да се премести в Париж, но не е имала късмет с намирането на работа там.

Пред водещата на подкаста Хилари Кер, актрисата казва: “Бях там цяла година и не работих нито ден. Не можах да си намеря работа, за да спася живота си. След това си намерих една работа, но наистина мисля, че бях муле, което пренасяше наркотици до Мароко – кълна се в Бога”.

Холивудската звезда признава, че не е знаела, че пренася забранени вещества, докато не е пристигнала на летището, и е изпаднала в паника, когато е разбрала.

Случката е от началото на деветдесетте години, когато ѝ бил даден “един заключен куфар, в който бяха моите “костюми””.

Избягвайки най-малко десетгодишна присъда за трафик на наркотици, Камерън оставя куфара на длъжностните лица, когато се връща обратно във Франция. И посочва това като първата и последната си работа в Париж.

Камерън Диас била ползвана като муле за пренасяне на наркотици в САЩ през 90-те. Камерън Диас била ползвана като муле за пренасяне на наркотици през 90-те

Източник: Dir.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции