<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=117828" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Втори случай ...

Когато на ватмана не му пука, че ще има катастрофа (видео)

06 Февруари 2022
0 33463

Ето какво се случва, когато на ватмана с трамвая не му пука, че ще има катастрофа.

Гледаме компилация от ПТП-та на трамвайните релси от цял свят. Вижда се, че ватманите не просто не спират пред удара, а понякога засилват.

София е на 6-то място в света по мръсен въздух (графика)

Когато на ватмана не му пука, че ще има катастрофа (видео)

Интересно е колко спокойни са ватманките от видеото. Със сигурност те виждат предстоящия удар и какво ще се случи. Но въпреки това пет пари не дават. Да си се огледал добре, приятелю.

Междувременно припомняме и една подобна история от София. Таксиметров автомобил пламна, след като се удари в трамвай на булевард “Черни връх”. Инцидентът стана преди година-две недалеч от мол “Парадайз” в София.

Гледайте тук: Такси пламна на булевард “Черни връх” в столицата след сблъсък с трамвай (видео).

В софийските трамваи винаги е интересно. Припомняме и как мъж нарече афроамериканка “негърка”. Случката се развива в софийския трамвай номер 8. На клипчето се вижда как жената отвръща със шамари. Тя е видимо обидена и наранена, а реакцията й съвсем първосигнална.

Гледайте тук: Мъж нарича жена “негърка”, тя отвръща с шамари (видео).

ватмана не му пука Когато на ватмана не му пука, че ще има катастрофа (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Atlantiz

    08 Февруари 2022

    Плупости! Такава машина не може да бъде спряна веднага. Личи си, че хората правят опити да спрат пред безумните маневри на автомобилите. Статията е подвеждаща.

Реакции