Сигнализирай!

Ругатни, обиди и махленско поведение в българския парламент (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
17.09.2021 г.
27
0

Ругатни, обиди и махленско поведение в българския парламент гледахме за краткия живот на 46-тото Народно събрание. Те по-скоро отиват на спор в кръчма или на селски мегдан, но някак се озоваха на Парламентарната сцена "Сълза и смях".

В най-новия епизод на "Господари на Уеба" Малин Кръстев и Герасим Георгиев-Геро искаха да изпратят депутатите на къра. И как да е другояче, предвид изразните средства, които народните избраници използват.

Ругатни, обиди и махленско поведение в българския парламент
Депутати от всички партии демонстрираха богат речник

"Палячо, болонка, заешко сърце" - това са все определения, които депутати като Татяна Дончева, Тошко Йорданов, Филип Станев, Стоян Мирчев и още редица други раздаваха от трибуната.

Тома Биков от ГЕРБ "направо настръхна" от всичко това. Минути по-късно обаче заговори за любовни ласки "изотзадзе". Христо Иванов от "Демократична България" не му остана длъжен. Но далеч не беше това топ скандалът със сексуални нотки.

Седмица по-късно Филип Станев заговори за "преждевремена еякуация".

Филип Станев заговори за “преждевременна еякулация” в пленарната зала (видео)

Говореше за сватби и булки, за сексуални игри и домашни любимци - разнообразие от култови изцепки. Филип Станев стана шаферка на Тошко Йорданов. Той пък беше определен като булка. Това провокира депутатите да скандират "Горчиво" в залата.

Председателят на Парламента Ива Митева не успя да сдържи нервите си и нарече депутат "палячо". Наложи и наказания на трима от народните представители.

Ругатни, обиди и махленско поведение в българския парламент
Така се разделихме с 46-тото Народно събрание

На парламентарната сцена видяхме толкова изцепки за толкова кратък период на работа, че не ни се мисли какво ни очаква в следващия сезон. Може би е време да прекръстим рубриката от "Парламентарна сцена" на "Селски мекдан". Но да не си мислим, че няма накъде по-зле - скоро е твърде вероятно да ни докажат, че има.

Гледайте най-ярките неща от Уеба в новия епизод на "Господари на Уеба", който вече е онлайн.

Ругатни, обиди и махленско поведение в българския парламент гледайте в материала

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Лафове и гафове

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.