<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=136625" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Задържаха до...

Полицай, лошо момиче, Харли Куин, коя е Симона Радева? (видео)

08 Юли 2022
1 83720

Полицай, лошо момиче, Харли Куин, коя е Симона Радева?

Полицайката Симона Радева, за която разследващите органи твърдят, че е помагала на Георги Семерджиев, е поредният млад кадър на МВР, който доказва какво е институционализираното чувство за безнаказаност.

Докога недосегаеми рецидивисти ще ни убиват на пътя? (РЕПОРТАЖ)

Статусът на Симона Радева, завършващ с думите „Съвестта ми е чиста“ по повод трагичния инцидент, е есенцията на наглото и безочливо поведение на момичето, което е пряк или косвен съучастник на Георги Семерджиев.

Статус във фейсбук на Симона Радева от 2021 година, с главно действащо лице – непознат за нея наркоман, който не спира на стоп-палка и е без книжка, СЪЩО КАТО ГЕОРГИ СЕМЕРДЖИЕВ, ни показва съвсем различно отношение към полухората зад волана.

Полицай, лошо момиче, Харли Куин, коя е Симона Радева? (видео)

Архетипът на „лошото момче“ и „доброто момиче, което става лошо“ изиграва огромна роля в подобни отношения, в които двама души са от двете страни на закона. А когато доброто момиче реши да стане лошо, с помощта на идеализирани продукти на популярната култура, виждаме една полицайка, която помага на престъпник. Но това не е филм, това не е нещо, което можем да романтизираме, защото катастрофите с жертви не са каскади.

Вижте някои от видеата и снимките в социалните мрежи на Симона, от които можем да кажем само, че ако образованието помагаше в създаването на мислещи хора, нямаше да има полицаи като Симона. Такива, които живеят с чувството, че те самите са „системата“ и могат да правят, каквото си искат без последици. 

Полицай, лошо момиче, Харли Куин, коя е Симона Радева?

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Magdalena Dimitrova

    09 Юли 2022

    Симона ще си платиш за всичко рано или късно Allahu akbar

Покажи всички Скрий

Реакции