<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=104490" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Разбиха груп�...

Морган Фрийман участва в подбора на кандидати за полицаи в Алабама (снимка)

22 Октомври 2021
0 175

Морган Фрийман участва в подбора на кандидати за полицаи в Алабама, съобщава NOVA.

Фрийман, който е от щата Мисисипи, притежава имот и прекарва известно време всяка година в гр.Гълф шорс с население от 12 000 души, бе в седемчленния състав от експерти, които интервюираха миналата седмица деветима потенциални полицейски служители в градския полицейски участък, съобщи зам.-директорът на управлението Дан Нетъмайър.

Морган Фрийман участва в подбора на кандидати за полицаи в Алабама (снимка)

ПилИтата се снимат в Кан с Морган Фрийман, който не е Морган Фрийман (видео)

Полицейското управление понякога кани представлители на обществеността за участват в подбора на служители, каза той. Фрийман познава хора, които са помагали и които са служили като доброволци, добави той.

“Случи се в последната минута, но той беше активен участник”, каза Нетъмайър за актьора.
Известен с ролите си във филми като “Изкуплението Шоушенк”, “Да возиш мис Дейзи”, “Непростимо”, Фрийман задавал въпроси на кандидатите заедно с полицейския шеф, със заместника му Нетъмайър, с преподавател по наказателно право и други специалисти.
“Той носеше шапка и стоеше някак назад. Когато се представи, беше като от сцена на “Скрита камера”, каза Нетъмайър.

Според него всякакви съмнения отпаднали, когато заговорил. “Онзи глас, същият, който чувате във филмите”, каза той. Фрийман и проф. Линда Кийна, която преподава в университета на Мисиписи и също живее в Гълф шорс и помогнала за интервютата на кандидатите, неотдавна дарили един милион щатски долара за създаване в университета на Център за реформи и полицейски дейности, основани на доказателства.

Морган Фрийман участва в подбора на кандидати за полицаи в Алабама

Източник: NOVA

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции