Сигнализирай!

Жена превръща ФИАТ 500 в най-малкия кемпер в света (видео и снимки)

Gospodari.com
Gospodari.com
28.07.2021 г.
8
0

Продавачка в магазинче на дребно и страстен почитател на пътуванията превърна своето ФИАТ-че 500 в най-малкия кемпер в света със собствени ръце, пише DailyMail.

Хана Хюз напразно търсила да си купи ван, който впоследствие да превърне в кемпер, за да пътува и нощува, където ѝ видят очите, преди да се убеди накрая, че покупката е скъпо начинание. Ето защо се захванала със собствени ръце да преустрои малката си кола в нещо подобно.

"Направи си сам" блогърката Хана похарчила само 176 евро, за да направи от единствения си наличен автомобил от превозно средство в къща на колела. Вижте сами!

Запознайте се с котарака, влюбен в пътешествията (видео)

"Да купиш ван би струвало от 3500 до 11 700 евро в зависимост от състоянието му. Отделно от тази сума е разходът да го направиш пригоден за спане", споделя блогърката.

"Аз и приятелят ми се опитваме да спестим за жилище и затова сега не е моментът за подобна инвестиция. Вместо това реших като така или иначе имам кола, да се хвана да я пригодя за целите на пътуванията си", допълва Хана.

Тя сподела още, че първото ѝ пътуване с колата било и първото ѝ къмпингуване на открито с всички придружаващи го неща като хранене, тоалет и пр.

"Трябваше да прескоча много свои вътрешни задръжки", признава тя и вече смело планира следващите си дестинации.

Източник: DailyMail

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.