Сигнализирай!

Австралийка поправи каяка си с помощта на презерватив и спечели медал от Токио 2020 (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
29.07.2021 г.
8
0

Австралийската сребърна и бронзова медалистка Джес Фокс спаси участието си от финалите от Токио 2020 като поправи каяка си с помощта само на, забележете, презерватив, пише DailyMail.

Носът на каяка на състезателката се оказал за спешен ремонт непосредствено преди старта и поради липса на време, а и на други средства, 27-годишната гребкиня покрила дупката с презерватив.

Видеото от безупречната реакция е споделено в Instagram профила на Фокс с текст под публикацията: "Никога не знаеш за какво могат да ти послужат презервативите, даже за поправката на каяк."

Освен със сензационното отремонтиране на лодката, австралийската шампионка влезе във водещите новини и с представянето си в състезанието за кану слалом К1. Тя се пребори за бронзов медал, отстъпвайки с по-малко от секунда от германката Рикардо Функ, която грабна златото.

27-годишната състезателка от Сидни бе видимо съкрушена от резултата и зарови лице в шепите си след класирането. Въпреки че тя финишира най-бързо на финала, наказанията във времето доведоха до това тя да се класира на трето място.

Треньор шамаросва състезателката си преди мач по джудо от игрите в Токио 2020 (видео)

Трикратната медалиска в дисциплината К1 спечели сребърен медал на Олимпиадата в Лондон 2012 и бронз от Рио 2016. Тя е от семейство на олимпийци, като и двамата ѝ родители са се състезавали в същата дисциплина.

Източник: DailyMail

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.