Сигнализирай!

Общински съветници от град Съединение заседват в луксозен СПА комплекс (документи)

Gospodari.com
Gospodari.com
30.07.2021 г.
28
0

Общински съветници от град Съединение заседват в луксозен СПА комплекс - за това сигнализира наш потребител.

Съобщение на сайта на Общински съвет Съединение показва, че на 28 юли заседанието на местната управа се е състояло в зала „Хелиос” - Комплекс за винен и спа туризъм "Старосел".

Общински съветници от град Съединение заседват в луксозен  СПА комплекс
Общински съветници от град Съединение заседват в 5-звезден СПА комплекс
Общински съветници от град Съединение заседват в 5-звезден СПА комплекс

Потребителят, обърнал се към нас, е писал до Общински съвет-Съединение с молба за информация какво налага провеждането на заседанието там. В отговора си от администрацията пишат:

Във връзка с поисканата от Вас информация, зявяваме, че ежегодно, със свое решение, Общински съвет - Съединение приема бюджета на Община Съединение. В него са включени всички предварително заложени разходи, които предстои да бъдат направени през съответната календарна година. Проектът за бюджет се публикува на интернет страницата на Общината, като се провежда и обществено обсъждане. По време на него всеки заинтересован гражданин е в състояние да внесе предложения относно съдържанието на проекта за бюджет. Освен това,  Общински съвет - Съединение приема с решение Отчет за изпълнението на бюджета. Той е предоставен от Кмета на Общината, Отчет за направените разходи и Отчет за дейността на Общински съвет. Посочените решения са общодостъпни и публично оповествени.  Заинтересованите лица са в състояние да се снабдят с информация относно разходваните държавни и общински средства на територията на Община Съединение. 

Общински съветници от град Съединение заседват в 5-звезден СПА комплекс

На сайта на Общински съвет - Съединение виждаме имената на общо 13 общински съветници. Ако приемем, че всички те са присъствали на заседанието, при цените на цитирания комплекс, само за една нощувка са платени над 1500 лева. Общият бюджет на община Съединение за година е малко над 9 милиона лева, сочи справка на сайта на общината.

Не за първи път заседание в СПА комплекс

Явно общинските съветници от Съединение доста обичат СПА дестинациите. Вероятно затова през 2020 година едно от заседанията им е било в друг СПА комплекс:

Възможно е традицията да е започнала дори по-рано, но на сайта на Общинския съвет не откриваме покани за заседания от преди края 2019 година. Истински ценители на лукса!

СПА центрове

Общински съветници от град Съединение заседват в луксозен СПА комплекс . Истински ценители на лукса!

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.