Сигнализирай!

Пламен Николов: Имаме 5 приоритета (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
30.07.2021 г.
12
0

"Имаме 5 приоритета" - това заяви кандидат-премиерът Пламен Николов от "Има такъв народ" в ефира на "Панорама" по БНТ.

Приоритетите

Първият - плана за възстановяване и устойчивост. Вторият- предстояща Covid криза имаме, с която трябва да се справим. След това, пенсиите - искаме да преизчислим всичко, както трябва да се направи. Имаме ангажимент към нашите избиратели по отношение на изборната система. Мажоритарният вот остава на дневен ред. Трябва да направим всичко необходимо така, както сме го замислили, след абсолютно правилен технически процес, да го осъществим. Особено важна за всички нас е съдебната реформа“.

Как Пламен Николов е решил да приеме предложението да бъде предложен премиер?

"Аз съм човек с биография, зад мен стоят много успехи. Преди 2 седмици имах разговор с г-н Слави Трифонов, на него стана ясно, че това е добър вариант за политическата партия, че между нас има изградено доверие. Познаваме се от над 3 години, обясни Николов. По думите му всичко останало е било в сферата на предположенията. Нещата се случиха по техния резонен начин", заяви Николов.

Отказа да коментира персоналния състав на бъдещия кабинет, както и дали служебни министри ще влязат в него.

Решенията няма да взима лично той, тъй като "такъв опит сме имали през последните 12 години", а ще се взимат демократично, в структурите на партията.

Ето как Пламен Николов виждаше политиката преди 3 години (видео)

Пламен Николов: Имаме 5 приоритета

Оцени като недостатък това, че не е познат, защото хората не познават начина, по който работи.

Страната не е имала за премиер досега човек като мен. Човек от бизнеса, заяви Николов. Допълни, че има над 15 години корпоративен опит, работил е и в мултинационален аспект, всичко при мен е ставало по правилата, заяви Пламен Николов.

През последните няколко десетилетия управленците у нас страдат от липса на теоретична подготовка, от моя страна аз я имам, много бързо уча, така ми се е налагало през целия корпоративен стаж.

Пламен Николов: Имаме 5 приоритета

Източник и видео: БНТ

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.