Сигнализирай!

Съквартиранти сe сбиха, викаха и полиция, защото единият "дъвчел твърде шумно"

Gospodari.com
Gospodari.com
30.07.2021 г.
8
0

Полицейски патрул от Бърджис Хил, Западен Съсекс, Англия, се натъкна на шумен скандал, ескалирал след като един от съквартирантите дъвчел твърде силно.

Инспектор Дарън Тейлър описа ситуацията в Twitter като "донякъде напрегната" и допълни:

"Екипът ни се натъкна на донякъде напрегната ситуация в Бърджис Хил, докато двама съквартиранти, ползващи общи помещения, са се сбили помежду си, заради това, че единият се хранил твърде шумно. След като бяха разтървани, никой от тях не даде каквито и да е показания, освен относно храната."

https://twitter.com/InspectorDarren/status/1419914135521972241

Доколко толерантни сме към шумното хранене е относителен въпрос и отговорът варира от човек до човек, но за някои това е напълно непоносимо.

Мисофонията е рядко неврологично разстройство, при което специфични шумове или звуци предизвикват силно емоционални реакции като гняв и паника.

https://www.youtube.com/watch?v=3plfJN3XQ6Y

Въпросът около причините, виновни за състоянието, все още е спорен. В някои от теориите се твърди, че не можем да се родим с мисофония, но все пак е замесен и генетичния фактор, пише Puls.

Повечето експерти смятат, че се развива в късното детство и ранното юношество и че състоянието се влошава с течение на времето. 

Източник: Twitter, Puls

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.