Сигнализирай!

Бивш морски пехотинец стана вайръл, след като показа как се нанасят удари с дълъг маникюр (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
05.10.2021 г.
70
0

Бивш кралски морски пехотинец стана вайръл, след като демонстрира различни начини за нанасяне на удар с акрилен маникюр.

Бивш морски пехотинец стана вайръл, след като показа как се нанасят удари с акрилен маникюр

Робин често споделя видеоклипове в "ТикТок" с полезни съвети за отбраняване. В клипа мъжът е с дълги, ярко сини акрилни нокти. Той признава, че с тях не може да стисне юмрук, тъй като "боли много, много".

"В последния ми видеоклип видяхте как свивам пръсти по този начин, в юмрук - очевидно с този маникюр не можеш да го направиш и боли много, много", започна Робин. "И така, ето как да ударите с тях"

Според него първият вариант е да се удари с длан, като демонстрира как да използваме твърдата част на отворената ръка, за да ударим парче дърво. "Подобно на това. Това все още работи".

Бивш морски пехотинец стана вайръл, след като показа как се нанасят удари с акрилен маникюр

Пехотинецът, който има повече от 3,8 милиона, показа и друг метод- сви пръстите си само леко, не прекалено."Също работи, не ви боли", каза той, след като удари силно два пъти парчето дърво.

Мъж заведе на ветеринар ранена хлебарка, намерена на улицата (снимки)

От началото на седмицата видеото е гледано повече от 14,2 милиона пъти, като много хора изказаха подкрепата си за съветите на Робин, който несъмнено помага на последователите си.

Един потребител написа: "Не всички герои носят пелерини. Някои носят акрил. "

"Това е толкова, толкова важно! Благодаря ", написа друг.

Акрилен маникюр

Що се отнася до това защо Робин избра да си сложи фалшиви нокти за видеото, той каза: "Опитвам се да се поставя на мястото на хората и да намеря начини те да се защитят", добавяйки, че повечето от съветите му са "лесни за запомняне" но "никога не са учили".

Бивш морски пехотинец стана вайръл, след като показа как се нанасят удари с акрилен маникюр

Това не е първият път, когато Робин споделя потенциалнно животоспасяващ съвет в "ТикТок". Той стана вайръл и с видео, демонстриращо как да се спасите от удавяне, като показа как да превърнем чифт панталони в "плаващо устройство".

Източник: The Independent

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.