Сигнализирай!

Простреляният от Алек Болдуин режисьор разказа подробности от инцидента, в който загина операторката Халина Хътчинс

Gospodari.com
Gospodari.com
25.10.2021 г.
42
0

Режисьорът Джоел Соуза, който бе ранен от Алек Болдуин по време на трагичния инцидент с необезопасено оръжие, за пръв път даде подробности около инцидента. Той разказа как са се развили събитията на снимачната площадка на уестърна Rust в Ню Мексико в клетвена декларация.

Алек Болдуин застреля фатално операторка и рани режисьор по време на снимки на уестърн

Соуза каза, че Болдуин е седял на дървена църковна пейка и е репетирал сцена, която включвала "напречно изтегляне" на пистолета и насочването му към камерата.

По време на инцидента режисьорът стоял зад Хътчинс, "наблюдавайки ъгъла на камерата".

Той каза, че след това чул нещо, което "звучало като камшик и после силен пукот". Видял как Хътчинс се препъва назад преди да забележи кръвта, шуртяща от рамото му.

Пострадалият допълни още, че преди инцидента всичко е било нормално, не е имало "никакви пререкания", доколкото му е известно.

Операторът Рийд Ръсел, който е стоял наблизо по време на изстрела, си спомня, че Джоел е имал кръв по лицето си, а Хътчинс е повтаряла, че не усеща краката си.

Ръсел допълни, че няколко членове на снимачния екип са напуснали продукцията в деня на снимките поради спор относно заплащането.

По думите на служители имало случайни изстрели на снимачната площадка, които ги смутили. Предишната събота дубльорът на Болдуин случайно изстрелял два патрона с подобен пистолет.

Болдуин - който също беше продуцент на филма - каза след събитията, че сърцето му е разбито от "трагедията".

По-рано днес актьорът беше забелязан да прегръща съпруга и сина на Халина Хътчинс -Мат и Андрос, пред хотела им в Санта Фе.

Алек Болдуин прегърна сина и съпруга на застреляната от него операторка Халина Хътсън (снимки)

Източник: LADbible

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.