Сигнализирай!

Сол Бей се похвали с гостуването на Уейн и Колийн Рууни в ресторанта му в Лондон (снимки)

Gospodari.com
Gospodari.com
29.10.2021 г.
61
0

Сол Бей се похвали с гостуването на Уейн и Колийн Рууни в ресторанта му в Лондон, пише DailyMail.

Сол Бей се похвали с гостуването на Уейн и Колийн Рууни в ресторанта му в Лондон

"Великолепно семейство" - така титрира снимката си с цялото домочадие на бившата звезда на "Манчестър Юнайтед" и английския национален отбор по футбол бейът на солта, чието истинско име е Нусрет Гьокче. Уейн, Колийн и четирите им синове позираха пред постер с емблематичното "поръсване" на Сол Бей. В отделна снимка от гостуването на семейството в Лондон виждаме двамата - Уейн и Нусрет, прегърнати, а надписът гласи: "Моят брат".

Сол Бей се похвали с гостуването на Уейн и Колийн Рууни в ресторанта му в Лондон

Семейство Рууни, което живее в село в покрайнините на Манчестър, наречено Алдърли Едж, се наслади на кухнята на родения в Турция готвач при скорошна визита в Лондон. Ресторантът, носещ името на готвача си "Нуср-Ет", е гореща точка за знаменитости в Найтсбридж в центъра на Лондон.

Наскоро собственикът и знаменитост от социалните мрежи бе обвинен от свои клиенти, че трие негативните коментари за заведението си. Веригата за луксозни заведения за хранене на Нусрет, чиито театрални лудории с пръскане на сол му спечелиха над 38 милиона последователи в Instagram, стана вайръл в социалните мрежи за първи път през 2017 г. за начина си на подправяне на месо.

Гневни коментари в мрежата

Сол Бей разгневи мрежата с колосална “такса сервиз” за сметка от £37 000 (снимка)

Знаменитият майстор на пържолите разгневи мрежата с касова бележка, на която личи сумата от 4829 паунда за “сервиз”.

Цена - качество?

При друг случай почетител, обядвал преди това в McDonald's сподели, че не си е облизал пръстите за цената, която е платил.

Милионер посети ресторант на Сол Бей след McDonald’s и обяви, че храната не си струва цената (снимки)

“Не мога да кажа, че храната бе лоша, но в никакъв случай не отговаря на цената си. Определено съм ял и по-вкусни неща.”

“Хората обаче ходят там заради преживяването. Атмосферата е това, което прави впечатление на всички и разбира се възможността да си направиш селфи с готвача. Плащат си, за да видят Нусрет и начина, по който той оформя пържолите със своите черни ръкавици. А също и как стиска в дланите си бургера”, допълни той.

Посетители в ресторанта на Сол Бей се оплакаха от “студена” храна и “кръчмарска” обстановка

Други посетители на нашумялото заведение пък се оплакаха, че са били настанени на терасата и са студували. В заключение "изтормозените" клиенти обобщиха, че обстановката е "кръчмарска", а обслужването долнопробно за претенциите и високата цена.

Независимо от негативните коментари обаче, Нусрет продължава да кълца пържоли за по 1400 паунда () пред смаяни фенове и да позира със знаменитости - настоящи или бивши в едноименния си ресторант край Хайд парк.

Сол Бей се похвали с гостуването на Уейн и Колийн Рууни в ресторанта му в Лондон

Източник: DailyMail

Снимки: Instagram

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.