Сигнализирай!

Меган Фокс и Машин Гън Кели "пиха от кръвта си", след като се сгодиха (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
13.01.2022 г.
85
0

Меган Фокс и Машин Гън Кели се сгодиха. Актрисата публикува видео в Instagram, на което Кели пада на колене и ѝ предлага брак.

"През юли 2020 г, седяхме под това бананово дърво. Копнеехме за магия... Бяхме погълнати от работата и жертвите, които връзката ни изискваше от нас, но опиянени от любовта. И кармата. Някак година и половина по-късно, след като преминахме през Ада заедно, след като се смяхме повече, отколкото съм си представяла, че е възможно, той ме помоли да се омъжа за него", написа Фокс под поста си.

Холивудската звезда завърши любовната си изповед с меко казано странното изречение: "И точно както във всеки живот преди този, и както във всеки живот, който ще го последва, аз казах да.

…и тогава пихме от кръвта един на друг".

https://www.instagram.com/p/CU5c5R1POpA/

В края на миналата година двамата влюбени шокираха публиката, след като разкриха как и кога са се срещнали за първи път.

"Просто си спомням това високо, русо, призрачно същество, погледнах нагоре и му казах : "Миришеш на трева. Той ме погледна и каза: "Аз съм трева". Тогава, кълна се в Бога, изчезна като нинджа в димна завеса", разказа тогава Фокс.

Меган Фокс и ексцентричният Машин Гън Кели се сгодиха

Източник: LADbible

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.