Сигнализирай!

Netflix ще екранизира драмата на Джокович в Австралия

Gospodari.com
Gospodari.com
13.01.2022 г.
33
0

Netflix реши да екранизира драмата на Новак Джокович след поредния абсурден развой на ситуацията.

Един от най-големите тенис скандали продължава да се развива вече почти 10 дни.

На 4 януари сърбинът Новак Джокович обяви, че потегля за Australian Open. При кацане на австралийска земя бе задържан на летището с часове, визата му беше анулирана, а той бе отведен в имиграционен хотел.

Джокович получи “медицинско изключение” за участието си на Australian open

Джокович получи медицинско изключение и замина за Мелбърн, за да защитава титлата си. Той не е бил допуснат в страната заради липсата на медицинска аргументация около отсъстващия задължителен документ за ваксинация. 

Тенесистът спечели обжалването за зъдържането му в съда и тренира за предстоящия турнир. Въпреки това поредица от грешки в документацията и неспазени закони го забъркаха в проблеми с няколко държави.

Джокович спечели делото за депортацията си

Историята още продължава, а развръзки има всеки ден. Докато сърби протестират в подкрепа на Джокович, екип на Netflix пристига в Мелбърн за да заснеме ситуацията, съобщава Sportsmail. 

В Сърбия протестираха в подкрепа на Новак Джокович (видео и снимки)

Продуценската компания за документалния сериал е Box to Box Films, а ръководител на процеса ще е Джеймс Гей Рийс, който стоеше и зад F1 - "Drive To Survive".

Случаят “Джокович”: Сърбия срещу целия свят?

Сделка за сериала е била уговорена и подписана още преди Коледа, което значи, че и без скандалът на Джокович, е щяло да има интересни и пикантни тайни от тенис света. ATP, WTA и турнирите от Големия шлем подкрепят Netflix продукцията, макар рядко да се разбират и работят заедно.

Джокович призна, че е дал интервю, когато вече е знаел, че е заразен с Covid-19

В социалните мрежи от няколко дни се говори как ситуацията на сърбина е толкова забъркана, че трябва да се направи филм или сериал за нея. Netflix видяха потенциала и се запътиха към Австралия.

Box to Box Films имат редица филми за спортисти и спортния свят. Включително филми за Стивън Джерард, Кристиано Роналдо и световния сърф тур.

Сериалът им за Формула 1 "Drive To Survive" пожъна голям интерес в зрителите дори отвъд спортните запалянковци. Причината затова е възможността да видим какво се случва зад кулисите, а не само излъсканата фасада, с която сме свикнали.

Източник: Булевард България

Netflix ще екранизира драмата на Джокович в Австралия

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.