Сигнализирай!

Граймс разкри, че с Илон Мъск са живеели "под линията на бедност"

Gospodari.com
Gospodari.com
13.03.2022 г.
106
0

Граймс разкри, че с Илон Мъск са живеели "под линията на бедност".

'Бро не живее като милионер ни най-малко. Той живее под линията на бедност", каза певицата Граймс в интервю за Vanity Fair. Канадката, чието истинско име е Клеър Буше, и основателят на Tesla и SpaceX се разделиха официално миналия септември.

Илон Мъск и Граймс слагат край на връзката си

Част от причините за това решение Буше отдава на желанието на Мъск да живеят в "неохранявано" жилище за 40 000 дфолара и пред погледите на съседите.

https://www.youtube.com/watch?v=dv5UUH4cZeU

"Казах му. Може ли да не живеем в къща без охрана, в която съседите могат да ни снимат, когато си поискат и да не ям фъстъчено масло осем дни поред?"

Илон Мъск и Граймс посрещнаха второто си дете

Тя твърди, че ѝ желанието на бащата на детето ѝ било продуктувано не от ексцентричност, а от обстоятелството, че той трябвало да вложи голяма част от парите си в програмата за полети до Марс.

"Проектът за Марс е наистина тежък. Реално не носи приходи. Той не е мислен като бизнес начинание, а кауза в полза на човечеството", твърди Граймс.

Граймс разкри, че с Илон Мъск са живеели "под линията на бедност"

Неотдавна милиардерът обяви, че се отказва от луксоюзните си имоти и ще живее в сглобяема барака за 50 000 долара на терен под наем от компанията SpaceX в Бока Чика, Тексас.

Илон Мъск вече официално не притежава нито едно жилище (снимки)

Сред луксозните жилища, които продаде тогава, бе и резиденцията в Силиконовата долина на Калифорния за 30 милиона долара (около 27 000 000 евро). 

Alamy

Илон Мъск в момента е най-богатият човек на планетата с имущество в размер на 240 милиарда долара. Но повечето от капитала му е вложен в акции на компанията Tesla.

Граймс разкри, че с Илон Мъск са живеели "под линията на бедност"

Източник: Vanity Fair, DailyMail

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.