Сигнализирай!

Крис Рок с първа публична поява след шамара от Уил Смит

Gospodari.com
Gospodari.com
31.03.2022 г.
24
0

Крис Рок с първа публична поява след скандала на "Оскарите". Припомняме, че по време на церемонията, актьорът Уил Смит изненадващо излезе на сцената и зашлеви Рок, провокиран от шега със съпругата му Джейда. Вчера публиката в Бостън посрещна комика с бурни аплодсменти, пише NOVA.

Рок засегна въпроса за шамара съвсем накратко, като каза, че все още осмисля случилото се в неделя и не спомена името на Смит. „Освен странната случка, животът е доста хубав”, каза той по средата на изпълнението си.

Уил Смит се извини на Крис Рок за шамара на “Оскарите”

Рок беше облечен изцяло в бяло за представлението си в Бостън и изглеждаше смутен от многобройните овации, които получи, посочва AP. Аплодисментите продължиха с минути, а феновете крещяха: „Обичаме те, Крис!”. Един от тях дори извика, че комикът трябва да съди Смит.

Съпругата на Уил Смит с първи пост в Instagram след скандала на “Оскарите”

Цените на билетите скочиха след конфронтацията на церемонията за „Оскарите". Крис Рок обаче даде да се разбере, че няма да говори дълго за нея: „Ако сте дошли да чуете това, аз... Имам шоу, което написах преди този уикенд”.

https://twitter.com/Variety/status/1509326791478968322

Уил Смит вече се извини на комика. Той определи поведението си като „недопустимо и непростимо”. Поднесе извинения и на Киноакадемията на САЩ, и на зрителите.

Крис Рок с първа публична поява след шамара от Уил Смит

Източник: NOVA

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.