Сигнализирай!

Ревнивец и параноик: още една актриса обвини Джони Деп

Gospodari.com
Gospodari.com
04.05.2022 г.
39
0

Делото между Джони Деп и бившата му съпруга Амбър Хърд се превърна в медийна сензация, като една от причините е, че процесът се излъчва на живо.

Джони Деп: Заключвах се в банята, когато словесните обиди на Хърд преминаваха в насилие (снимки)

Актьорът, превъплътил се в епичния образ на капитан Джак Спароу, обвинява Хърд в клевета, а тя него в домашно насилие. От показанията на свидетелите обаче става ясно, че в бурното им съжителство Деп е жертва не по-малко, отколкото самата Амбър.

https://twitter.com/Reuters/status/1516410085794365440

Актрисата обаче намери неочаквана подкрепа в лицето на своята колежка Дженифър Грей, добила популярност през 80-те години с ролята на Франсис "Бейби" Хаусман от "Мръсни танци". Преди дни тя публикува автобиографична книга - Out of the corner ("Да излезеш от ъгъла"), в която нарича Деп "ревнивец и параноик" и разказва за тъмните страни на връзката им, предава "Сега"

Кадри на Джони Деп с рани по лицето от Амбър Хърд бяха представени пред съда

"Джони пътуваше всяка седмица до Ванкувър и обратно, но беше започнал да се забърква все по-често в неприятности: сбивания в барове, престрелки с полицията. Случваше му се да пропуска полетите си до Лос Анджелис, след като се е успал, и когато се връщаше вкъщи, се проявяваше като ревнивец и параноик заради онова, "което съм натворила, докато него го е нямало", пише тя.

Според мемоарите ѝ, след запознанството с Деп двамата започнали редовно да се срещат. Като само две седмици по-късно той я помолил да се омъжи за него.

Започна епичното дело между Джони Деп и бившата му съпруга Амбър Хърд

С напредването на връзката отношенията между звездния актьор и 4 години по-възрастната от него Дженифър ставали все по-сложни заради прекомерната му ревност. Ето защо Грей решила да скъса с Деп няколко дни след 29-ия му рожден ден. Тогава тя била провокирана от поредното му необяснимо "изчезване", при което той заминал, без да каже къде отива и без да потърси какъвто и да било контакт с избраницата си в продължение на дълги дни, може да се прочете в книгата.

Джони Деп ще получи Златен медал за заслуги към Сърбия (видео и снимки)

Междувременно 2, 3 милиона души подписаха петиция, организирана от фенове на Джони, с искане Амбър Хърд да бъде отстранена от филма "Аквамен 2".

Ревнивец и параноик: още една актриса обвини Джони Деп

Източник: "Сега"

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.