Сигнализирай!

Вижте кога ще излезе третият сезон на "Мандалорецът" и какво да очакваме от него

Gospodari.com
Gospodari.com
27.05.2022 г.
60
0

На 26 май се проведе Star Wars Celebration, подобно на ComiCon събитие. Присъстващите фенове на "Междузвездни войни" са били и първите научили подробностите за новия сезон на "Мандалорецът".

Бебе Йода се завръща във втория сезон на “The Mandalorian” (трейлър)

„Мандалорецът“ на Джон Фавро проследява междугалактическото пътешествие на известния мандалорски ловец на глави Дин Джарин или Мандо, който е нает от имперските сили да отвлече Детето (Бебе Йода), по-късно разкрито, че е Грогу. Вместо това обаче той защитава Грогу и се опитва да го обедини с неговия вид - джедаите.

Според Gamesradar тийзърът, който е бил показан на събитието, но все още не е достъпен другаде, показва герой, който казва колко е нещастен, че Мандо е свалил шлема си по собствено желание.

Грийф Карга също се е появил, като някои смятат, че е станал кмет.

Щурмовак от „Междузвездни войни“ се раздава в чалготека (видео)

Тийзърът е завършил с неименуван герой в броня на мандалорец, който пита Грогу: "Нали не смяташ, че баща ти е бил единственият мандалорец".

Към края на втория сезон, с помощта на Бо-Катан, Коска Рийвс, Фенек Шанд и Кара Дюн, Мандо победи Моф Гидиън. А финалът бе изненадващ – Люк Скайуокър се появи и взе Детето със себе си, за да го обучи като джедай.

Очаква се сезон 3 да се задълбочи в неочакваното управление на Мандо на Мандалор, след като той спечели Darksaber от Моф Гидиън. Вероятно ще има и нарастващо напрежение между Мандо и Бо-Катан. Въпреки съюза им, Бо-Катан иска древния светлинен меч с черно острие за себе си.

На събитието бе потвърдено, че премиерата на третия сезон на "Мандалорецът" ще бъде през февруари 2023 г. Disney предостави и новия постер на сериала.

Вижте кога ще излезе третият сезон на "Мандалорецът" и какво да очакваме от него

Източник: LADbible
Снимки: The Mandalorian

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.