Сигнализирай!

Шофьорът, убил две жени при катастрофата на бул. "Черни връх", е издирван и по друго дело

Gospodari.com
Gospodari.com
06.07.2022 г.
43
0

Шофьорът, убил две жени при катастрофата на бул. "Черни връх", е издирван и по друго дело.

Това са заявили от Националната следствена служба пред Dir.bg.

Тежка катастрофа е станала на столично кръстовище (видео)

НСлС поема разследването на тежката катастрофа на кръстовището на столичните булеварди "Черни връх" и "Арсеналски", при която снощи загинаха две млади жени. С експертите вече сме на място и започваме втори огледи. По думите на Мария Павлова, завеждащ специализиран отдел 01 на НСлС, който се занимава с тежките произшествия в транспорта, в рамките на деня ще бъдат извършени обиски на няколко адреса в столицата.

Шофьор с 50 нарушения, карал с фалшиви номера, причинил катастрофата с 2 жертви в София (видео)

Припомняме, че Георги Семерджиев, издирваният шофьор на автомобила, причинил трагедията, избяга от местопрестъплението и се укри.

"Той е обявен за общодържавно издирване по друго досъдебно производство. Но ако в рамките на деня не бъде заловен или не се предаде сам, ще бъде обявен и по това ", допълни Павлова.

Издирваният Георги Семерджиев е криминално проявен, но до момента не е осъждан. През 2010 година той бе задържан при спецакция на ГДБОП срещу черното тото. През годините има данни, че се е занимавал и с наркоразпространение.

Бивш футболист е избягалият, убил две жени при катастрофа в София

Бившият футболист преминава на червен светофар с много висока скорост

35-годишният бивш футболист на "Левски" и Ботев Пловдив бе зад волана на луксозен джип "Ауди Q7". Около 23.08 часа снощи той е преминал на червен светофар на кръстовището до хотел "Хемус" с много висока скорост. След като удря такси, джипът се завърта странично, минава през тротоара, блъска се в ръба на изхода на метрото и в асансьора за инвалиди, като се разцепва на две.

Едната половина на колата се плъзга в кръстовището, а другата, в която са били Семерджиев и младата му спътничка, се плъзга от вътрешната страна на тротоарната алея, където се движат пешеходци и се спира в една малка уличка на 30 метра от кръстовището. 

На място загиват две млади жени - на 22 и 26 години, които са били на тротоара зад оградата на булеварда. 52-годишният шофьор на таксито е с леки травми и след преглед е освободен за домашно лечение.

В момента трафикът в района на кръстовището между булевардите "Черни връх" и "Свети Наум" е спрян.

Шофьорът, убил две жени при катастрофата на бул. "Черни връх", е издирван и по друго дело

Източник: Dir.bg

Снимки: БулФото

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.