Сигнализирай!

Бившият спортен министър: Чрез софтуера на „Националната спортна база“ осветлихме какво се случва (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
20.09.2022 г.
27
0

Радостин Василев обвини в лъжи служебния министър на спорта в предаването "Тази сутрин" по bTV.

"Лъжа номер 1 е, че софтуерният продукт (за дигитализация на "Национална спортна база" - бел. ред.) не е част от .бизнеспрограмата на дружеството. Лъжа номер 2 е, че това е изключително тежък разход за възможностите на дружеството. Лъжа номер 3: този софтуер е предназначен за големи фирми и предприятия. Лъжа номер 4 е че всичката документация е много оскъдна", каза Василев.

Служебният министър на спорта уволни легендарната Баба Розка (видео)

По думите, отказът от покупката на софтуера за дигитализация на дружеството е с цел да се върне отново "отчетността на тетрадка".

"Весела Лечева в момента възстановява предишното управление на „Националната спортна база“, което е управлявало 12 години в лицето на Светослав Русинов, който е дългогодишен юрист консулт на базата. Ние го освободихме заради неговата „експертност“, поясни още бившият спортен министър.

Той заяви, че там се е случвал „тотален грабеж“, който е покровителстван от бившия директор на тези дружества Пламен Манолов.

Радостин Василев основа ново движение за борба с мафията

"В момента бившите му служители ги управляват, възстановени пряко от Весела Лечева. Те не искат да се изсветлява процедурата“, каза още Радостин Василев.

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.