Сигнализирай!

Майката на полицая, блъснал дете, хвърли вината върху родителите (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
26.10.2022 г.
27
0

Майката на полицая, блъснал дете, хвърли вината върху родителите, предава NOVA.

„Бащата на детето лъже. Седнал да пие отсреща в денонощния магазин, а пуска детето си да търчи с пълна газ пред колите. Как можеш да спреш, като ти мине пред колата? Нито го е утрепал нещо, нито има някакви поражения по детето”, обясни Мара.

Бащата на детето, блъснато от служител на жандармерията: Шофьорът ми говореше с насмешка (видео)

По думите ѝ нейният син не е бягал от мястото на инцидента.

„Видял е, че на детето му няма нищо. Започнали са да замерват колата му с шишета от бира. И са му счупили задното стъкло на автомобила”, каза още жената.

Вчера bTV съобщи, че служител на жандармерията е блъснал 9-годишно дете в софийското село Лозен и е избягал. Инцидентът е станала около 19 часа вечерта. Служителят е бил задържан, а оръжието и значката са му били отнети, докато трае разследването.

Според NOVA тест с дрегер е показалналичието на 0.5 промила алкохол, което е в рамките на закона. Кръвната проба обаче ще покаже дали стойността е такава. Жандармеристът обяснил, че пил, след като се прибрал, за да се успокои.

Повдигнаха обвинение на полицай, шофирал пиян и причинил катастрофа

Катастрофи на полицаи в столицата през последните дни

"Дневник" припомня, че това не е първото произшествие с полицай в столицата. На 10 октомври пиян служител на реда блъсна с колата си няколко паркирани автомобила в ж. к. "Дружба". Друг пък няколко дни по-рано се обърна с личната си кола по таван на бул. "Цар Борис III".

Започнаха проверките за алкохол и наркотици сред полицаите, вече има положителни проби (видео)

Серията инциденти накара министърът на вътрешните работи в служебния кабинет Иван Демерджиев да нареди извършване на внезапни проверки за употреба на алкохол и наркотици сред униформените. Това пък предизвика недоволство, заради ненадеждността на използваните от МВР тестове.

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.