Сигнализирай!

Роналдо не признава своите съотборници (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
29.11.2022 г.
17
0

Кристиано Роналдо не признава своите съотборници. До този извод можем да стигнем, ако информацията на Алекси Лалас се окаже вярна. Бившият американски национал съобщи, че още от съблекалнята след мача на Португалия срещу Уругвай Роналдо е изпратил егоистично съобщение до Пиърс Морган.

Португалската звезда е близка с журналиста покрай интервюто, което даде пред него преди около месец. То скандализира до такава степен футболния свят, че Манчестър Юнайтед и Роналдо се разделиха. Оттогава Роналдо остана без отбор.

Източник: Стопкадър DIEMA

В текста снощи CR7 е настоял, че именно той е отбелязал откриващото попадение в мача, а не неговият вече бивш съотборник и в Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш. Повторенията и стоп кадрите обаче показват, че той не установява контакт с топката. Центрирането на Фернандеш влиза директно в уругвайската врата. Топката не променя траекторията си след мнимия контакт. Функцията на Роналдо при гола обаче бе ключова, тъй като той не позволи по-добра реакция на вратаря на Уругвай. В първите минути попадението бе записано на сметката на нападателя, но ФИФА в последствие се коригира. Португалия спечели с 2-0. Вторият гол бе отбелязан отново от Бруно след дузпа. Той се нагърби с изпълнението след като Роналдо бе заменен минути по-рано.

Португалия ще изпрати доказателства на ФИФА за гол на Роналдо

Въпреки решението на организаторите, недоволството около официалния протокол на мача остава. От Португалската футболна федерация смятат, че попадението трябва да се брои именно на тяхната суперзвезда. Те разполагат и с доказателства, които смятат да предоставят на ФИФА. Така португалецът би записал деветия си гол на Мондиал и отново би излязъл пред Меси.

Победата вчера изпрати Португалия в елиминационната фаза. Така тимът стана третия, вече осигурил мястото си напред след световния шампион Франция и Бразилия. За Уругвай пък пътят нагоре изглежда труден. Южноамериканците са със само точка до момента и се нуждаят от задължителна победа срещу Гана в последния си мач.

Източник: Daily Mail; DIEMA; Mirror

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.