Сигнализирай!

Отново свалиха лампата от лимузината на Николай Пловдивски

Gospodari.com
Gospodari.com
05.12.2022 г.
44
0

Отново свалиха лампата от лимузината на Николай Пловдивски, пише Под тепето. Митрополията имала няколко такива сигнализационни устройства, които могат да бъдат ползвани само в автомобили със специален режим на придвижване.

Полицаи снимаха колата на владиката. Нарушението видя и министър Демерджиев. Синята лампа на предното стъкло на митрополитската лимузина ще бъде свалена за втори път от органите на МВР.

Митрополитът с “Ролекс”-а: Завършилите на запад стават инструменти на злото (видео)

Такава заявка даде вътрешният министър Иван Демерджиев, след като отново поставихме въпроса за закононарушението на Николай Пловдивски.

Припомняме, че полицейската лампа веднъж бе свалена от автомобила на митрополита от полицията. Това се случи в началото на септември, след редица сигнали и въпрос към министър Демерджиев. Преди десетина дни обаче устройството отново се появи на предното стъкло. Лампата бе закачена отново, сякаш напук на МВР и на законите, пред които би следвало всички да сме равни.

Аудито на митрополията с незаконната синя лампа, близо до Мерцедеса на НСО със законно такова устройство

Преди дни вътрешният министър се увери с очите си, че на предното стъкло на въпросната кола отново се е появило сигнализационно устройство, каквото може да се ползва само в автомобили със специален режим на придвижване.

Пред медиите министър Демерджиев говори за нарушенията на Закона за движение по пътищата, по повод Деня на почит към загиналите и ранените при пътнотранспортни произшествия.

Докато вървя заупокойната молитва, цивилен служител на МВР, с който вътрешният министър беше в Пловдив, снима синята лампа на предното стъкло. Лимузината огледаха и униформените полицаи, които се грижеха за охраната на събитието.

Очакваме резултата от тези действия на министър Демерджиев.

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.