Сигнализирай!

Туристи ще могат да посещават двореца на Алла Пугачова край Москва

Gospodari.com
Gospodari.com
05.12.2022 г.
58
0

Туристи ще могат да посещават двореца на Алла Пугачова край Москва, пише УНИАН. Първата дама на руската естрада е разрешила провеждането на екскурзии в нейния замък в село Гряз на 40-50 километра от центъра на Москва.

Върху самият билет е упоменато, че екскурзията „Замъкът на примадоната“ включва посещение на бударите, гардеробните и тоалетните на звездата. Цената за едно посещение е 10 200 рубли, което прави при днешен курс около 305 лева. Въпреки високата цена, изрично се забранява правенето на снимки и клипове в имението.

Всички музикални изпълнения на Алла Пугачова са свалени от руския ефир

Любимката на руската публика ще си навлече гнева на Кремъл, тъй като върху билета е написано, че „Всички средства от продажбата на билетите ще бъдат преведени в благотворителния фонд на Олена Зеленска“.

Алла Пугачова напусна Русия на 29 септември и се установи да живее в Израел. После се появи информация, че иска да продаде замъка в Гряз за 1 милиард рубли. Руските власти вкараха мъжа й Максим Галкин в списъка на чуждестранните агенти, а самата Пугачова хвърли ръкавица на властите, като поиска да я я впишат и нея в списъка, припомня УНИАН.

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.