Сигнализирай!

Уволниха учителка, след като ученици намериха нейния акаунт в OnlyFans (снимки)

Gospodari.com
Gospodari.com
05.12.2022 г.
59
0

Уволниха учителка, след като ученици намериха нейния акаунт в OnlyFans. Историята е от Шотландия и обиколи британските сайтове.

Обвиниха в убийство известен модел в OnlyFans, намушкала приятеля си с нож

Името на дамата е Кърсти Бюкан. Тя преподавала в гимназията "Банерман" в Глазгоу. Ученици и родители видели нейните предизвикателни фотоси и веднага сигнализирали на ръководството. Нейното мнение е, че никой не може да я съди, защото има болно дете вкъщи, което да гледа и издържа.

Коментарът

"Някои хора са толкова осъдителни... Но аз съм на сайт за 18+. И ако децата получат достъп до съдържанието, това се дължи на липсата на контрол от страна на родителите."

Така коментира цялата любопитна работа главната героиня.

"Кои сте вие, за да ме съдите? Това е моята история, която трябва да разкажа. Ще направя всичко, за да осигуря бъдеще на сина си. Колко родители могат да кажат, че могат да направят това?"

"Сега хората ме питат дали не съм постъпила глупаво. Но аз не съм глупава, имам диплома по физика и съм работил много."

Бившата учителка добавя: "Мога да отида на работа и да не бъда уважавана от шефовете си. Или мога да публикувам снимки и да правя пари, за да осигуря прехраната на сина си. За мен това е използване на мозъка."

Учителката дори казва, че е чула за други педагози, които печелят по 50 000 лири на месец от сайта. Тя се жалва, че има сметки за плащане и ипотека.

"Чувствам, че огромна тежест ми падна от гърба. Сега всички знаят", сподея още Кърсти.

Нейните снимки са тотален вайръл в групите на училището.

"Позите, които тя правеше за OnlyFans, не оставяха нищо на въображението. Някои родители го смятаха за смешно. Но някои се оплакаха, че това е порнография", споделят от ръководството на школото.

На видеото към този материал можете да видите и една полицайка в OnlyFans. Прочетете повече и за нея: Предложили на полицайка 30 000 долара, за да напусне работа, заради тайния ѝ профил в OnlyFans (снимки)

Източник: NYP

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.