Сигнализирай!

Стилиян Петров към БФС: Краят ви е близо и ви е страх!

Gospodari.com
Gospodari.com
15.12.2022 г.
30
0

Стилиян Петров към БФС: Краят ви е близо и ви е страх!

Бившият капитан на националния отбор по футбол Стилиян Петров с остро изказване относно БФС. Петров е част от щаба на Димитър Бербатов. Заедно те се борят срещу текущото ръководство на българския футбол. В последния си пост във Фейсбук Стилиян избухна срещу текущите разпоредители:

Отново ставаме свидетели на паническия страх в някои хора от БФС. Откъде този страх, хора? Нормална процедура в целия свят (но не и у нас) - когато се провалиш, си носиш последствията 🤷‍♂️

Г-н Костадинов, в качеството си на вицепрезидент с изтекъл от близо година мандат, най-добре трябва да знаете, че скорошни избори в БФС са неизбежни. Освен това все още няма окончателно решение на съда по казуса със събраната подписка от повече от 1/3 от клубовете, имащи право на глас, която свика изборен конгрес на БФС. Така че предизборната ни кампанията не само, че не е приключила, а тепърва ще се разраства!

⁃ Създадохме и продължаваме да надграждаме разнообразен екип с различни умения и опит, за да бъде от полза за българския футбол. Не ни липсва опит, докато вашият е безполезен и безрезултатен.

- Сегашният президент и екипът му имахте 17 сладки и мирни години, за да реализирате “идеите” си (удобно пропусната подробност)!

Изградихте спортна федерация, която няма никакъв план и преминава от една криза в друга. Резултатът от това е повтарящ се провал след провал и бъдеще, което само обещава продължаващ упадък за нашия футбол. Българската футболна общественост плаща висока цена за тези ваши грешки и некомпетентност!

Краят на това безвремие и анархия е много близо. Затова ви е страх!"

Димитър Бербатов се забавлява преди Коледа (видео)

Нападките между двете страни не са спирали през последните месеци. Щабът на Бербатов изрази съмненията си относно легитимността на Конгреса, който преизбра Борислав Михайлов за президент, в съда. В същото време продължава тяхната битка за нов изборен конгрес.

Източник: Facebook

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.