Сигнализирай!

Фенове на Меси празнуват пред дома на починалата му баба (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
16.12.2022 г.
42
0

Стотици фенове на Аржентина и Лео Меси се събраха на необичайно място, за да отпразнуват класирането за финала на Мондиала в Катар.

Фен отвелче автобус, за да не изпусне мач

Щастливите привърженици с часове пяха и скандираха името на гениалния аржентинец пред дома на починалата му баба в град Росарио. Това обаче не е случайно и има своето обяснение.

източник: twitter

Селия Оливейра Кучитини е голямото вдъхновение на Меси и неговата опора да стане велик играч. Единствено тя в семейството е подкрепила желанието му да се занимава с футбол. До смъртата си през 1997 година бабата на Меси е вярвала в огромния талант на своя внук. Тя е човекът, завел Меси на първата му тренировка, а впоследствие убедила треньора Салвадор Апарасио да го пусне в игра. Именно на нея Меси посвещава жеста си с пръсти и поглед към небето след почти всеки свой гол.

https://twitter.com/i/status/1594364948834144260


“Много мисля за нея и ми се иска да ме гледа и да ми се радва“ – споделя преди години Меси в свое интервю по темата с починалата му баба. Именно поради тази причина феновете отдадоха почит към жената, която стои зад успехите на капитана на Аржентина.

Видео: twitter

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.