Сигнализирай!

Оставиха в ареста пловдивския бизнесмен, пребил жена си с тенис ракета (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
16.12.2022 г.
24
0

Оставиха в ареста пловдивския бизнесмен, пребил жена си с тенис ракета.

Районният съд в Пловдив реши бизнесменът Симо Касабов, пребил зверски жена си с тенис ракета преди ден, да остане в ареста.

Съпругата на Касабов е настанена в болница с множество тежки наранявания.

Бизнесмен пребил съпругата си. Говорила по телефон, който не подслушвал (видео)

Снимка: стопкадър/видео bTV

Според обвинението мъжът е упражнявал системен тормоз над жена си, следил е телефона ѝ и тези на децата си. Често ги е заключвал в дома си заради ревност. Заради това прокуратурата поиска постоянното му задържане. Упражняваното насилие е продължило повече от 20 години. В случая има още ограничаване на личния живот и лична свобода, пише bTV.

Междувременно стана ясно, че 95-годишната Гена Кръстева, която беше пребита на 14 декември от внука си, е починала.

Побойникът е 45-годишният ѝ внук - бившият полицай от Пловдив Иван Дачев. Новината е съобщена, докато съдът заседава по мярката, предава NOVA.

Жената не е могла да се защити от нападението на внука си, защото е била неподвижна, на легло, а за нея се е грижел личен асистент. Мъжът е живеел с баба си. След употреба на алкохол я пребива и оставя в безпомощно състояние.

Преди да бъде задържан, Дачев е бил обявен за държавно издирване. От прокуратурата настояват за най-тежката мярка - задържане под стража.

Прокуратурата в Пловдив иска постоянното задържане под стража за общо трима мъже, упражнили домашно насилие. В рамките на два дни са образувани четири досъдебни производство с нанасяне на тежки телесни повреди на жертвите.

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.