Сигнализирай!

Български автор изпревари Стивън Кинг в класация на британско радио

Gospodari.com
Gospodari.com
18.12.2022 г.
30
0

Български автор изпревари Стивън Кинг в класация на британско радио, показва UK Talk Radio Chart вече повече от седмица. Книгата "Дяволът! Аз го познавам" на Илиян Кузманов успя да се пребори за любовта на слушателите на Острова. Така за Коледа книгата подари на автора си най-доброто признание. На второ място в същата класация е "Приказката" на Стивън Кинг, следвана от "Помогни ми, Господи!" на Майк Пенс.

Наш репортер беше гост на форума “Аз обичам България” (РЕПОРТАЖ)

"Дяволът, аз го познавам!" на Илиян Кузманов е смел роман, създаващ правдиво и ясно усещане за нещо преживяно. В тази книга Кузманов рисува ярки картини, в който има ясна метафора за комунистическото общество, което и до днес се шири из Източна Европа", пише за книгата The Washington Mail.

Това е втората книга на Илиян Кузманов, като първата „Ако срещнеш Буда убий го“, точно преди година покори класациите на Амазон. Нашият автор успешно продължава традициите на Гьоте, Данте и Булгаков, противопоставяйки вярата срещу безверието. Той говори за тоталитаризма във всичките му проявления, започвайки 2500 години назад, достигайки до наши дни.

Преди месеци репортерът ни Виктория Симеонова и Илиян Кузманов заедно бяха част от форума "Аз обичам България", насочен към хората, които се връщат от чужбина, за да работят в България. Припомняме ви откъс от събитието във видеото по-горе.

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.