Сигнализирай!

Симона Радева се яви по делото „Семерджиев“ (видео и снимки)

Gospodari.com
Gospodari.com
19.12.2022 г.
63
0

Симона Радева се яви в съда за разпит до делото срещу Георги Семерджиев. Той причини тежката катастрофа на бул. „Черни връх“, която отне живота на две млади жени.

Известно е, че полицайката е помогнала на рецидивиста да избяга от мястото на произшествието, както и да се укрие от органите на реда. За това си провинение тя бе отстранена от длъжност.

Пред медиите Симона Радева отказа да отговаря на въпроси.

Първото заседание по същество по делото ”Семерджиев” е днес

Георги Семерджиев

Както по-рано писахме, днес Софийският градски съд даде ход на делото срещу Георги Семерджиев. Той е подсъдим за пет престъпления.

Георги Семерджиев причини смъртта на две момичета при тежка катастрофа в центъра на София през лятото. Роднините на една от жертвите са поискали над 1 млн. лв. обезщетение.

Преди месец заместник-директорът на Националната следствена служба Ясен Тодоров заяви пред БНТ, че 30 години затвор е максималното наказание, което може да получи Георги Семерджиев.

Припомняме, че на 23-ти ноември прокуратурата внесе обвинението срещу извършителят на тежкото произшествие, отнело живота на две млади жени. Семерджиев е обвинен за общо пет престъпления, включително за шофиране след приемане на наркотици, използването на фалшив документ за правоспособност и отнемането на човешки животи при утежняващи вината обстоятелства.

Видео: bTV

Снимки: Булфото

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.