Сигнализирай!

Том Круз скочи от самолет и благодари на феновете, че гледат новия "Топ Гън" (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
26.12.2022 г.
29
0

Том Круз скочи от самолет и благодари на феновете, че гледат новия "Топ Гън". 60-годишният холивудски актьор крещи пред камерата, докато е на ръбта на летателната машина.

Икономисти: Светът е изправен пред рецесия през 2023 г.

"Здравейте всички, ето ни над зашеметяващата Южна Африка, където снимаме "Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One". Не исках годината да свърши, без да благодаря на всички ви, че гледахте "Top Gun: Maverick".

Здравейте всички, ето ни над зашеметяващата Южна Африка и снимаме първа и втора част на „Мисията невъзможна – Разплата на мъртвите“. Не исках годината да свърши, без да благодаря на всички ви, че дойдохте в кината, и ви благодаря, че подкрепихте „Top Gun: Maverick“.

След това камерата се насочва към режисьора Кристофър Маккуори. Той ръководи новата част на "Мисията невъзможна". Маккуори е и съавтор на сценария за "Top Gun: Maverick".

Круз, който е известен с това, че изпълнява собствени каскади, скача от самолета. Виждаме го как се обръща отново към камерата.

"Благодарим ви, че ни позволихте да ви забавляваме. Това наистина е голяма чест. Височината ми се изчерпва, а аз трябва да се върна на работа... Имайте много безопасни и щастливи празници, ще се видим на кино."

Според Variety, "Top Gun: Maverick" остава най-касовият филм за годината, спечелвайки колосалните 718 милиона долара в местния боксофис и 1,4 милиарда долара в световен мащаб.

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.